Luxevakantiehuis-dordogne.com      A bientôt
©2010 SIM Solutions
Wilt u weten of dit luxe vakantiehuis nog beschikbaar is of heeft u vragen? U kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen.

Zsuzsi en Floris Stork
Tel: +33 (0)553553071
De woning

De tot romantische gîte verbouwde historische duiventil staat op Domaine Lagut dat u verwelkomt met een authentieke sfeer en veel faciliteiten. En dat alles midden in het prachtige landschap van de Dordogne. Bij binnenkomst door de poort voelt u de sfeer van de middeleeuwen bij het zien van de authentieke architectuur van de gebouwen met muren van natuursteen en houten balkenplafonds. De 17e-eeuwse kapel is eveneens een bijzonder mooi plaatje. Wij waren onder de indruk van de geschiedenis van dit domein die teruggaat tot de 14e eeuw.

Via uw eigen oprijlaan komt u bij de sfeervolle tweepersoons gîte Le Pigeonnier. Het is een moderne vakantiewoning in een historische omgeving. De combinatie van oud en nieuw is bijzonder goed geslaagd door het hoge glazen plafond en de bewaarde originele details. De romantische ambiance van dit vakantiehuis wordt versterkt door een werkelijk uniek slaapgedeelte op de bovenverdieping. Door de glazen vloer kijkt u op de leefruimte beneden terwijl u op het royale bed een prachtig zicht op het hoge balkenplafond heeft.

Met het huren van dit vakantiehuis kunt u tevens gebruik maken van de vele voorzieningen van het domein zoals het verwarmde zwembad en het tennisveld. Maar ook de overdekte sporthal, sauna, jacuzzi, jeu de boules, badminton, tafeltennis en elektrische fietsen zorgen voor volop sport- en speelplezier. Kinderen vermaken zich ook opperbest op de trampoline, in de boomhut in het kinderbos of op het voetbalveld.

Wij durven te stellen dat u in deze unieke omgeving een onvergetelijk verblijf in de Dordogne zult beleven!





>>  Meer foto's
Een advies op maat?
Wij kennen alle huizen persoonlijk en helpen u graag!
Contact

Le Pigeonnier
Chateau Lagut

Dordogne
Frankrijk
Luxevakantiehuis-dordogne.com      A bientôt