Luxevakantiehuis-dordogne.com      A bientôt
Wilt u weten of dit luxe vakantiehuis nog beschikbaar is of heeft u vragen? U kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen.

Zsuzsi en Floris Stork
Tel: +33 (0)553553071
©2010 SIM Solutions
Activiteiten & Omgeving

De Dordogne, ook bekend als de Périgord, is bekend om haar uitstekende keuken en wordt steeds vaker als vakantiebestemming gekozen. Deze Franse provincie heeft een overweldigende schoonheid met haar vele rivieren en kastelen. Geniet van de natuur, ontdek de prehistorische grotten, bezoek één van de vele antiekmarkten of trakteer uzelf op de lokale Franse keuken. Een vakantiegebied voor jong en oud met voor elk wat wils.

Uw vakantiewoning is gelegen in het groene heuvellandschap van de 'Périgord Vert' temidden van de weilanden, bossen, meertjes en rivieren.

In het huis liggen talrijke folders om leuke uitstapjes te plannen.
Een kleine greep uit het aanbod
Een advies op maat?
Wij kennen alle huizen persoonlijk en helpen u graag!
Contact
Brantôme
Het Venetië van de Dordogne.
Een zeer idyllisch oud stadje, waar u heerlijk kunt wandelen, shoppen en eten, maar waar u bijvoorbeeld ook een mooie kanotocht kunt maken. De bruggen leiden u naar de vele terrassen waar u kunt genieten van de lokale keuken.
Meer informatie


Grotte de Villars 
Betovering door water en tijd. Het is het grootste ondergrondse stelsel in de Dordogne (meer dan 13 km). De ondergrondse rivier heeft enorme, onderling door gangen verbonden zalen uitgeslepen. Tijdens de rondleiding ontdekt u de prehistorische wandschilderingen.
Meer informatie 


L'Aquarium du Périgord Noir in Le Bugue/Vézère
Het grootste particuliere aquarium van Europa, waar men de vissen in hun natuurlijke milieu kan gadeslaan. Indrukwekkend zijn de grote karpers, steuren en meerval. Buiten kunt u op het terras genieten van een drankje.
Meer informatie 


St. Jean-de-Côle
Een van de mooiste stadjes in Frankrijk (un des plus beaux villages de France).
Meer informatie 


Thiviers
Hoofdstad van de ganzelever.
Iedere zaterdagochtend van 08:00 to 12:00 kunt u in het centrum van Thiviers de lokale markt bezoeken. Een echte aanrader.
Meer informatie  


Jumilhac Le Grand
Dit middeleeuwse stadje heeft een prachtig kasteel en heeft een groot dorpsplein met terrasjes, kroegen en restaurantjes. Het goudmuseum organiseert goudzoek trips in de rivier waar u met een goudplan op zoek gaat naar geluk. U dient wel te reserveren.
Meer informatie


Verder in de buurt
Een 18-holes golfbaan in Perigueux (ca. 25 km), een tennisbaan en een manege (beide op ca. 3 km).
Kanovaren, paardrijden, vissen op forel, winkelen, kartbaan, klimparadijs, etc. ...
Brantome
grotten dordogne
activiteiten dordogne

marktjes dordogne
st jean de cole dordogne
klimmen dordogne
Le Pigeonnier
Chateau Lagut

Dordogne
Frankrijk
Luxevakantiehuis-dordogne.com      A bientôt